Отварянето на градините трябва да бъде с пожелателен характер, а

...
Отварянето на градините трябва да бъде с пожелателен характер, а
Коментари Харесай

Ресторантьорите искат да работят, но да получават и компенсации

Отварянето на градините би трябвало да бъде с пожелателен темперамент, а в това време да бъдат непокътнати обезщетенията за бизнеса. Заведенията би трябвало да могат да работят както до момента – на доставки и с отворени градини, само че обезщетенията на бизнеса да продължат.
За това настоя Марин Сотиров, заместник-председател на Асоциацията на заведенията в България пред Българска национална телевизия.
 Сдружението на заведенията предлага 3 разновидността по какъв начин бизнесът да отвори през април Сдружението на заведенията предлага 3 разновидността по какъв начин бизнесът да отвори през април
Три разновидността за отваряне на заведенията оферират от Сдружението на заведенията в България с ръководител Емил Коларов. Според позицият...
Тръгнали да се изплащат парите по ограниченията за поддръжка на бизнеса, като по първото погашение имало леко закъснение. Сотиров изясни, че решението за разхлабването на ограниченията и отварянето на градините било взето без единодушието на сектора. ¾ от сектора не са удовлетворени от разхлабването на ограниченията.
Прочетете още по тематиката:,
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР