Отвън прозорците събират прах, мръсотия, цветен прашец, пръски от дъжд

...
Отвън прозорците събират прах, мръсотия, цветен прашец, пръски от дъжд
Коментари Харесай

Веднъж в годината мия прозорците с тази смес и не се занимавам повече! Блестят от чистота

Отвън прозорците събират прахуляк, нечистотия, пъстър прашец, пръски от дъжд или даже мъртви буболечки. Поради това ще би трябвало да отделите малко повече време на открито

Започнете с изплакване на външните прозорци с парцал и сапунена вода. Добре е да имате два парцала за това. Изберете с подобен, който ще вземе по-голямата част от мръсотията и прашеца. След това преминете към втори влажен парцал и почистете още веднъж, с цел да вземете останалата нечистотия.
 Кой да допусна, че ще се случи тъкмо това, когато прибавим ОЦЕТ в пералнята Кой да допусна, че ще се случи тъкмо това, когато прибавим ОЦЕТ в пералнята
Сигурно и различен път сте попадали на този трик, обвързван с прибавяне на оцет към прането. Не постоянно обаче хората, които го споделят, си пра...

Не оставяйте прозореца да остане влажен дълго, защото въздухът и слънцето ще го изсушат, преди да можете да избършете водата и да премахнете линии и водни знаци.

Дръжте изсъхнал парцал на разположение и неотложно избършете сапуна и водата. Това е още по-важно извън, в сравнение с от вътрешната страна. Тъй като прозорецът е изложен на повече вятър и слънце, водата ще изсъхне по-бързо. Ако водата изсъхне сама, вместо със изсъхнал парцал, ще останат следи по стъклото.

Винаги започвайте от горната част на прозореца и продължете надолу, като употребявате плавни, мощни придвижвания от едната страна на другата.

Един от обичаните разтвори за разчистване на прозорци включва оцет. Той е известен като домашно средство за заличаване на бурени, за разчистване на разнообразни повърхности и работиотлично за разчистване на прозорци.

Това е артикул, който е елементарно наличен и има кисел състав, който работи доста дейно, с цел да ви помогне да разградите ивичния филм, който е доста постоянно срещан върху стъклени повърхности. Можете да следвате лесните стъпки по -долу, с цел да опитате да почистите прозорците си с оцет.
 Домашен пикантен оцет, който прекъсва настинката ВЕДНАГА! Домашен пикантен оцет, който прекъсва настинката ВЕДНАГА!
Никой не е неосведомен със свойствата и разпространяването на оцета в националната медицина и какъв брой доста оказва помощ той в здравните ни проблеми...

Смесете 10 елементи топла вода с 1 част оцет и я изсипете в бутилка със спрей.

Избършете прозореца си с доста чиста, мека забрадка или хартиена забрадка, с цел да се отървете от част от мръсотията или праха. След като го извършите, можете свободно да напръскате цялата повърхнина.

Вземете вашата забрадка без власинки и втрийте оцетната примес в прозореца, като внимавате да обърнете особено внимание на мръсните зони на прозореца. Бъдете доста великодушни с количеството почистващ препарат, който употребявате, само че внимавайте да не позволите почистващото средство да попадне върху винил, фибростъкло или дървени рамки, тъй като това може да ги обезцвети.

Вземете втора чиста забрадка и подсушете прозореца допустимо най-старателно. Използвайки мощни придвижвания в профил, избършете оцета, като внимавате да не оставите след себе си линии или капки. Ако имате няколко прозореца за разчистване, ще би трябвало да ги чистите един по един.

Ако се появят следи, откакто приключите с почистването, изплакнете прозореца с чиста вода и го оставете да изсъхне.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР