Отскоро сте двойка, и двамата сте много яки. И не

...
Отскоро сте двойка, и двамата сте много яки. И не
Коментари Харесай

Как да разберем има ли любов по езика на тялото

Отскоро сте двойка, и двамата сте доста яки. И не сте си споделили „ Обичам те “. Тези осем дребни букви провокират боязън от накърнимост, допустимо отменяне и, вярно, от време на време благополучие. Но вие и вашият специфичен човек към момента не сте ги споделили, тъй като сте страхотни хора, които не желаят да основават чувството, че са хванати в мрежа. Не искаш да чуеш „ Не те обичам “, с цел да не почука депресията. Но в действителност искаш да схванеш допустимо най-скоро дали те те обичат. Има ли способи да се разбере единствено от езика на тялото, с цел да се дефинира дали сътрудникът ви харесва? Е, не във всички случаи, тъй като би било необичайно, в случай че несъмнено потупване на главата значи „ аз те обичам “ за всички хора. Но пък има някои същински знаци на тялото, които може да демонстрират, че вашият сътрудник е изцяло влюбен във вас. Езикът на тялото е действителен, ето какви препоръки дава специалистът по държание Клариса Силва.

1. Потни длани
Изпотяването е автентичен знак за привличане при хората и науката седи зад тази теза. „ Има няколко неврохимични процеси, които се случват както при мъжете, по този начин и при дамите, когато се влюбват. Вашето тяло освобождава адреналин, допамин и серотонин, с изключение на тестостерон и естроген “, споделя Силва. Увеличаването на равнищата на адреналина е това, което ви кара да се потите. Това е, което множеството хора възприемат като „ обич от пръв взор “, прибавя тя.

2. Сърцето бие на друга периодичност
Когато в действителност одобрявам някого, сърцето ми стартира да бие бясно – звучи ли ви познато? Това се дължи на нарасналите равнища на адреналин и е част от „ любовта от пръв взор “. Ако положите глава на гръдта на обичания и усетите този друг темп – може да става въпрос за обич.

3. Суха целувка
Когато целувате колегата си и усещате сухота, не се тормозете. Пресъхването на устната празнина е различен резултат от нарасналите равнища на адреналин. И знак, че индивидът против вас несъмнено има усеща.

4. Погледът
Да, тук към този момент в действителност приказваме за химия. „ Когато тези химични реакции се съчетават с хормони, това, което виждаме, е появяването на един различен взор “, споделя Силва. Така че, в случай че вашият сътрудник не може да спре да ви гледа деликатно по време на срещата ви – несъмнено става въпрос за същинска обич. Не питайте: „ Какво гледаш, да нямам нещо в зъбите си? “, а просто се наслаждавайте. Изключват се случаите, когато индивидът против вас пуши марихуана, да вземем за пример...

5. Той имитира вашето държание
„ Огледалното държание е това, което ни кара да се усещаме, че сме единствените двама души в претъпканата стая “, споделя Силва. Но не се отчайвайте, единствено тъй като сътрудникът ви не е прокарал пръстите през косата си в същия миг. „ Повечето от тези микроекспресии и държания се появяват рефлексно, тъй че няма да признаем, че те даже се появяват “, изяснява Силва, само че добавя, че това е доста явно за другите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР