Отровното трио спира с протестите всяка вечер в София. Протесната

...
Отровното трио спира с протестите всяка вечер в София. Протесната
Коментари Харесай

Отровното трио спира с протестите, ето как ще се бори срещу властта!

Отровното трио стопира с митингите всяка вечер в София. Протесната мощ ще премине в друга форма на неодобрение против властта. Това оповестиха адв. Николай Хаджигенов, Велислав Минеков и Арман Бабикян на своята фейсбук страница. Символично новината бе обявена на 1 ноември - Деня на националните будители, когато беше и 116-ата вечер на митинги.

От Триото регистрират, че митингите са съумели да увлекат след себе си 67% от българите. Гласът им се е чул и в Европа, а ръководещите не престават да губят гласове.

"Единствените, които не можахме да събудим са Борисов, Гешев и тясната клика към тях. В настоящия си тип митингът реализира немислимото, надминавайки и най-смелите ни фантазии. Дойде време да го променим и надградим, с цел да реализираме задачите си ", оповестиха те.

От казаното излиза наяве още, че Отровното трио се вслушва и в апела на медиците да се заобикаля скупчването на хора.

"Предприемаме този ход от почитание към нашите спасители с бели престилки и с отвращение към властта на мафията. Смятаме за лицемерно да подлагаме на критика унищожената здравна система и в това време да сътворяваме риск от заразяване, даже на един човек от вас! Властта се опасява да поеме тази отговорност, тъй като ще получи политически обвинявания и ще загуби още повече от своя рейтинг. Затова отговорността ще поемем ние, Триото и жителите, както ще приемем и ругатните по собствен адрес. Човек би трябвало да има силата да избира сред рейтинга и даже един човешки живот. Борисов няма тази мощ и е потопен в боязън! Ние я имаме! ", споделят от Триото.

Тримата водачи на митингите ще стартират по-активно да обикалят страната, като задачата им е да основават комитети. Искането за оставка на кабинета и основния прокурор остава.

"Продължаваме набирането на доброволци от цялата страна и чужбина. Ще продължим разкритията за властта на мафията. Ще продължим взаимната ни работа по запазване вота на българските жители ".



Novini.bg напомня, че Триото откри общ език за взаимни дейности с Мая Манолова и хората на Слави Трифонов. Не стана ясно дружно ли ще се явят на предстощияте парламентарни избори и дали изобщо ще се включат в конкуренцията. Категорични са обаче, че ще работят за набирането на доброволци, следенето на протоколите и основаване на екип от адвокати за сигнали с нередности в изборния развой.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР