отреди, че Левски може да срещне победителя от двубоя между

...
отреди, че Левски може да срещне победителя от двубоя между
Коментари Харесай

Левски срещу Апоел Беер Шева или Паневежис

отреди, че Левски може да срещне спечелилия от дуела сред израелския Апоел Беер Шева и литовския Паневежис в третия кръг.

Срещите от третия кръг на Лигата на конференциите са планувани за 10 и 17 август.

Това ще стане в случай, че Левски в профил Шкупи от Северна Македония във втория кръг. Първият мач е в Скопие в четвъртък, а реваншът е седмица по-късно на стадион „ Виваком Арена Георги Аспарухов “.

Апоел Беер Шева приключи на второ място в израелското състезание през предишния сезон след първенеца Макаби Хайфа. Отборът игра през 2017 година против Лудогорец в третия кръг на Шампионската лига и в профил българския отличник. Първият дуел в Израел приключи 2:0 за Апоел, а в реванша орлите се постановиха с 3:1. Те обаче отпаднаха поради още важещото тогава предписание за гол на непозната терен.

Литовският Паневежис приключи на трето място през предишния сезон. В момента отборът е втори във краткотрайното класиране след 23-и кръг с равни точки с водача Жалгирис. Отборът завоюва промоция в елита на Литва през 2018 година. Тимът не е играл против български тимове в евротурнирите, като тази година взе участие за трети път в Лигата на конференциите и за първи път в профил противник – молдовския Милсами.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР