Отпускари се отказват от Банско заради липса на сняг. Сега

...
Отпускари се отказват от Банско заради липса на сняг. Сега
Коментари Харесай

Отпускари се отказват от Банско заради липса на сняг

Отпускари се отхвърлят от Банско поради липса на сняг. Сега там е като през лятото, оплакват се туристите:

В Банско още веднъж пристигна призракът на анулациите. След кошмарните месеци към Коронавирус рецесията, в този момент още веднъж има отводи от резервации, този път поради капризите на времето и по-точно неналичието на сняг. 

С оптимизъм гледа на статистиката за януари шефът на хотелски комплекс Димитър Колев, който обаче споделя и за неизбежните анулации, които неналичието на сняг е довела в последните дни на предходната година, оповестява Нова ТВ. „ Анулациите в обстановката, в която стартира да се разяснява неналичието на сняг, и надлежно нали климатът, в действителност бяха факт ”, споделя той.

И въпреки всичко туристи в Банско има – от всички точки на света. От компанията концесионер вършат всичко допустимо зимният курорт да предлага оптимално готови писти. Но за това е нужна и помощ от природата. В Банско са уверени, че сега, в който снегът се настани трайно в Пирин, хотелите ще вдигнат оборотите. Докато същинската зима настъпи, има поклон от компанията концесионер – дневната въжен превоз карта е понижена от 90 на 60 лв..
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР