отпадна от Шампионската лига след драматичен реванш срещу . Двубоят

...
отпадна от Шампионската лига след драматичен реванш срещу . Двубоят
Коментари Харесай

Атлетико не спечели нито едно домакинство в ШЛ

отпадна от Шампионската лига след трагичен реванш против. Двубоят на “Уанда Метрополитано ” завърши без голове и по този метод “дюшекчиите ” бяха отстранени с общ резултат 0:1. Тимът на Диего Симеоне е първият в историята на шампионата, който доближи до тази фаза без да е спечелил нито един мач вкъщи. В групите направи тъждество с и загуби от и. На осминафиналите пък отборът приключи 1:1 с в, след което завоюва с 1:0 реванша на “Олд Трафорд ”.

Като цяло е в серия от 8 мача без победа на своя стадион в Шампионската лига. Тя включва 5 равенства и 3 загуби. За последно тимът на Диего Симеоне записа домашен триумф в шампионата на 27 октомври 2020 година - 3:2 против.

пък продължи серията си без загуба във всички шампионати. “Гражданите ” не познават усета на провалянето от 19 февруари, когато отстъпиха с 2:3 на в. Последваха 10 мача, в които отборът реализира 6 победи и 4 равенства.

Съставът на Пеп Гуардиола е полуфиналист в Шампионската лига за втора поредна година и общо за трети път в историята си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР