Отново туристи с джип на дюните. Този път автомобилът е

...
Отново туристи с джип на дюните. Този път автомобилът е
Коментари Харесай

СКАНДАЛНО! Валят нарушения: Украинци със скъпарски коли тъпчат дюните по морето

Отново туристи с джип на дюните. Този път автомобилът е навлязъл и затънал на плажа край Созопол. Колата е на украински жител, който е влезнал на територията на страната ни на 4-и юни.

Украинецът направил няколко опита да изкара колата на свободен ход, само че се оказали несполучливи. Извикан бил съветски ЗиЛ деец, който да помогне задграничната джипка да бъде изтеглена от плажа.

Украинският извършител е открит посредством работа „Миграция“. Осъществен е контакт с него и му е формирано наказателно разпореждане – санкция в размер на 1000 лв..

„ За случая със заседналия джип научихме от медиите. Дойдохме на място, с цел да установяваме нарушаванията. Прекият отговорник за контрола на дейностите на нарушителите е Регионална инспекция за опазване на околната среда, тъй като това е предпазена околност „ Ропотамо ”. И несъмнено ОД на Министерство на вътрешните работи.

Това е третото нарушаване за месец, което е открито. Украински жители са нарушителите и в трите случая.

Това, че са чужденци – не ги освобождава от отговорността да съблюдават нашето законодателство ”, съобщи регионалният шеф на Бургас Стойко Танков в утринния блок на Нова ТВ.

По думите му глобите в размер сред 1000 и 3000 лв..

„ В съответните случаи нарушителите са санкционирани с по 1000 лв.. Може да бъде наложена и имуществена глоба до 5000 лв. ”, посочи Танков.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР