Отново сме в коалиция с ГЕРБ, тъй като имаме много

...
Отново сме в коалиция с ГЕРБ, тъй като имаме много
Коментари Харесай

Румен Христов: Правилното мястото на СДС е при ГЕРБ. Ние сами повече от 80-90 000 гласа не можем да съберем

„ Отново сме в коалиция с ГЕРБ, защото имаме доста допирни точки, които дават съображение да бъдем дружно. Членове сме на огромното европейско семейство, на Европейската национална партия, и огромна част от стратегиите ни съответстват, изключително в региона на стопанската система ”. Това разяснява Румен Христов, ръководител на Съюз на демократичните сили, в ефира на предаването „ Твоят ден ” по NOVA NEWS.

Според политика, ГЕРБ е партия с доста сериозна експертиза и доста сериозен опит, която работи добре във връзка с ръководството.
„ Смятам, че е вярното мястото на Съюз на демократичните сили е при ГЕРБ от позиция на оползотворяване на гласовете, които ние получаваме. Ние повече от 80-90 000 гласа не можем да съберем. Те не са задоволителни за независимо прескачане на изборната преграда от 4%. Ако участваме независимо или в коалиция, която не подсигурява влизането в Народното събрание, се получава преразпределение. От тази позиция, оползотворяваме гласовете на Съюз на демократичните сили в десноцентристка коалиция ", разгласи Христов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР