ОТНОВО: СЪЛЗОТВОРЕН ГАЗ СРЕЩУ МИТИНГ ЗА ПРАВАТА НА ЖЕНИТЕ В

...
ОТНОВО: СЪЛЗОТВОРЕН ГАЗ СРЕЩУ МИТИНГ ЗА ПРАВАТА НА ЖЕНИТЕ В
Коментари Харесай

Седмицата в абсурди

ОТНОВО: СЪЛЗОТВОРЕН ГАЗ СРЕЩУ МИТИНГ ЗА ПРАВАТА НА ЖЕНИТЕ В ИСТАНБУЛ
Полицията в турската столица се опита да разпръсне тълпите, събрали се към известния площад " Таксим ".
Коментар на Actualno.com : Тези в униформите като се приберат у дома, какъв брой тъкмо са ербап?

МАЯ ИЛИЕВА: КОЙ В ЕВРОПА РАБОТИ ЗА 25 СТ. НА ЧАС?
" Никой не споделя една здравна сестра за какъв брой пациенти се грижи. Говорих с Габрово – нямаха нищо, нямаха елементарни маски и ръкавици. Това ли е отношението на страната към здравните служащи ", попита здравната сестра Мая Илиева.
Коментар на Actualno.com : А епидемията пристигна и ще питаме тези, които крадат на пакост, като лепнат ковид, кой ще търсят да им оказва помощ?

ЗАРАЗИХА БЪЛГАРСКА СТУДЕНТКА С ПОДОБИЕ НА КОРОНАВИРУС, ЗА ДА СИ ПЛАТИ СМЕТКИТЕ
Във Англия оферират по 3500 паунда, с цел да бъдете инфектирани непринудено с рисковия китайски вирус, заяви лондонският The Times. Офертата звучи примамливо – нужно е да прекарате 2 седмици под карантина, като през това време и можете да си почивате, да гледате телевизия, да четете, да играете игри и други Позволено ви е да се занимавате с всичко, което не включва физически контакт с външния свят.
Коментар на Actualno.com : Науката изисква жертви!

ЧИНОВНИК С ОБЯСНЕНИЯ КАК БОЖКОВ Е НАПУСНАЛ БЪЛГАРИЯ
Служебните паспорти не са послужили за овакантяване на страната на лицата Васил Божков и Георги Попов. Това съобщи пред медии зам.-министърът на външните работи Георг Георгиев след разпит в Спецпрокуратурата.
Коментар на Actualno.com : Георгиев да изясни Божков и Попов по какъв начин вземат паспорти като членове на " националните браншови организации, сдружения и федерации ", откакто спортното министерство споделя, че съюзът не е " в патримониума му ", а е независимо юридическо лице. Кралев пък да каже за какво освен това състояние нямало проблем?!

ЦЯЛА ИТАЛИЯ Е ПОД КАРАНТИНА ЗАРАДИ КОРОНАВИРУСА (ВИДЕО)
На живеещите в 60-милионната страна е неразрешено да пътуват, с изключение на за работа и при незабавни случаи.
Коментар на Actualno.com : И към този момент всеки, който се изкиха и закашля, ще може да смъкна аероплан!

ПЪЛНА КАША СЪС СПИРАНЕТО НА КУЛТУРАТА - КОЙ КОГО СПИРА И КОЙ С КАКВО ЩЕ Е ОБЕЗЩЕТЕН
Попитан какво значи скупчване на доста хора, министърът на културата Боил Банов отговори, че можело да са 20, 50, 500 в затворени пространства, което провокира гневна реакция на Асоциацията на българските киносалони. Банов е уверен, че театрите няма да банкрутират от прекъсването на представления и ще наваксат " 3 – 5 дни ".
Коментар на Actualno.com : Министърът на културата ни е образец какви провали може да има от ковид!

СКАНДАЛЕН СЛУЧАЙ НА КОРОНАВИРУС В СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ
Сред инфектираните е и директорката на Клиниката за кожни болести Нина Цаца Биляновска. Тя е пристигнала от Италия преди седмица и е работила интензивно през последните пет дни, съобщи министърът на опазването на здравето Венко Филипче. Добре е, че не е придружавала коли за спешна помощ с заболели през последните няколко дни, сподели Филипче.
Коментар на Actualno.com : Е по какъв начин да не са българи?

ВАЛЯ АХЧИЕВА С УНИЩОЖИТЕЛНО РАЗСЛЕДВАНЕ СРЕЩУ ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА СОФИЙСКИЯ ГРАДСКИ СЪД (ВИДЕО)
Има ли ръководителят на Софийския градски съд (СГС) Алексей Трифонов законно българско поданство и може ли в действителност да управлява съда? Според заключението на някогашния шеф на дирекция " Българско поданство " в Министерството на правораздаването Катя Матева (бел. ред. – тя е шеф до 2017 година), Трифонов не е български жител.
Коментар на Actualno.com : Значи - човек без поданство ни съди. Абе... ковид!

БОРИСОВ: СВЕТЪТ Е ИЗЦЯЛО НЕПОДГОТВЕН ЗА ЕПИДЕМИЯ ОТ КОРОНАВИРУС
По думите му, в този момент се отделят пари за новаторски способи, в този момент се мисли за лекарство - по кое време ще се вкара, по кое време ще се тества, по кое време ще се създаде, по кое време ще стигне до пациентите... прогнозите са, че септември ще е пикът на епидемията, сподели още министър-председателят.
Коментар на Actualno.com : А ние по какъв начин сме?

ЕРДОГАН ОБВИНИ ГЪРЦИЯ В ПРИЛАГАНЕТО НА НАЦИСТКИ МЕТОДИ
" Няма разлика сред това, което направиха нацистите и сцените, които се разиграват на гръцката граница ", съобщи той.
Коментар на Actualno.com : Сега остава Путин да упрекна Тръмп, че е демократ!

СКАНДАЛ С ИГРАЧ ОТ НБА ЗАРАДИ КОРОНАВИРУСА (ВИДЕО)
В НБА мачовете също се стопират, откакто има и диагностициран с ковид състезател. Това е Руди Гобер, център на " Юта Джаз ". Преди това да стане ясно, той направи нещо доста скандално на конференция - преднамерено опипа микрофоните на интервюиращите го публицисти като реакция против прекомерното, съгласно него, внимание към ковид.
Коментар на Actualno.com : И.. life is a bitch!

ЦЪРКВАТА ВЯРВА, ЧЕ НЯМА КАК ДА съдебна експертиза ЗАРАЗИШ С КОРОНАВИРУС ОТ СВЕЩЕНИК И " ТЯЛОТО И КРЪВТА ХРИСТОВИ "
Богослуженията няма да се прекъсват, като на всеки искащ за причестяване " с Тялото и Кръвта Христови " т.е. вино и самун, „ да не му бъдат отказвани под претекст от боязън за заразяване с ковид ”. Епархията е безапелационна: " Светите Тайни не могат да бъдат преносители на болест или каквато и да е болест, а са лекарство за телесно и душевно излекуване и здраве ".
В разпореждането обаче написа, че " при опция, да се заобикаля по персонален досег сред вярващите ". Има и категорично предписание " заболели да заобикалят публични богослужения " и " да се слагат напоени с дезинфектант стелки на входовете на храмовете, които да се поддържат влажни през цялото работно време ", а подовете да се чистят също с дезинфектант, както и всяка икона да бъде забърсвана след " всяко поклонение и целуване ".
Коментар на Actualno.com : Всичко това е като да заключиш и барикадираш вратата, само че да оставиш прозореца на първия етаж необятно отворен!

КАК БОРИСОВ СИ ПОСТАВЯ ПРЕДПАЗНА МАСКА? (ВИДЕО)
Той показва автентичен гений.
Коментар на Actualno.com : Еми по този начин не вижда вируси! Ако я постави на устата и носа, ще вижда!

ОФИЦИАЛНО: БЪЛГАРИЯ Е В ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ ЗАРАДИ КОРОНАВИРУСА
То ще продължи до 13 април!
Коментар на Actualno.com : Абсурдното е, че като нищо закъсняхме!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР