Отново предрекоха тежки времена за Путин, които обаче още не

...
Отново предрекоха тежки времена за Путин, които обаче още не
Коментари Харесай

Тежки думи за Путин! Какво става в Русия

Отново предсказаха тежки времена за Путин, които обаче още не са цялостен факт.

Бунтът на ЧВК " Вагнер " в Русия породи редица процеси и стана сигнал за районите, че е действително да се отделят от Москва, счита някогашният пълководец на полка " Азов ", майор от Водоснабдителна система на Украйна и заместник-командир на 3-та щурмова бригада Максим Жорин.
-->
" Това са в действителност доста значими процеси и те сигурно ще имат последици. Единственото нещо е, че би трябвало да имате самообладание, би трябвало да разберете, че това е един доста огромен механизъм, който работи. Има пукнатини в режима на прилежащата страна към този момент започнаха и те ще се уголемяват. Разбира се, незабавен резултат на първа линия, няма да го усетим ", сподели той, представен от УНИАН.

Според него протестът е доказателство, че режимът на диктатора Путин не е всесилен.

„ И преди всичко, това е сигнал не толкоз за фронта, а за тези райони на Руската федерация, които сега са окупирани от Руската федерация. Именно на тези територии в този момент ще се развиват доста значими процеси. Вярвам, че Украйна също би трябвало да взе участие в тях. Ние би трябвало да подкрепим тези нации, които живеят на територията на Русия, в опитите им да се освободят,  каза Жорин. Това е верният път, който чака Руската федерация - цялостно раздробяване на свободни страни. "

По-рано съветският опозиционен водач, социолог и някогашен народен представител от Държавната дума Игор Яковенко съобщи, че разпадането на Руската федерация е до известна степен неизбежно.

Също по този начин съветският опозиционер, някогашният народен представител от Държавната дума Иля Пономарев означи, че разпадането на елитите в Русия към този момент е почнало и в бъдеще този развой единствено ще се форсира. Според него равнището на неодобрение от ръководството на Путин измежду предприемачите е високо, написа Блиц..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР