Отново къпане в Рилските езера. Жена реши да се охлади

...
Отново къпане в Рилските езера. Жена реши да се охлади
Коментари Харесай

Нарушение: Жена се изкъпа в Рилските езера

Отново къпане в Рилските езера. Жена реши да се охлади високо в планината и не откри различен метод с изключение на да нагази и да плува в предпазеното езеро Бъбрека. Забелязали са я туристи, снимали са я, създали са ѝ забележка, само че в последна сметка вредата е породена, тъй като всяко влизане в езерото нарушава екосистемата му.

Първоначално забележка на къпещата си направило малолетно момиче. Тя декларирала, че знае за възбраната за къпане, само че траяла да се охлажда. След втора забележка – този път от по-възрастен екскурзиант, къпещата се жена излязла на брега.

 „ Нямаме подаден  навреме сигнал при нас, с цел да можем да реагираме незабавно. Когато сътрудниците са видели в интернет поста за нарушаването са тръгнали към езерото незабавно, само че не са разкрили никой в езерото. Затова призоваваме при забелязването на  подобни нарушавания да се алармира незабавно на незабавния телефон 112, откъдето трансферират сигнала към нас ”.  Това съобщи в ефира на „ Здравей, България ” шефът на Национален парк " Рила " Красимир Андонов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР