Отново фурор на американския книжен пазар заради книга за управлението

...
Отново фурор на американския книжен пазар заради книга за управлението
Коментари Харесай

Нова книга за управлението на Тръмп разтърси Вашингтон

Отново възторг на американския хартиен пазар поради книга за ръководството във Вашингтон. Този път разкритията прави журналистическата легенда Боб Удуърд. Той е притежател на влиятелната премия " Пулицър " за следствията си по аферата " Уотъргейт ", които смъкнаха Ричард Никсън от президентския пост. Новата му книга се споделя " Страх " и показва неуместни елементи, които в допълнение вредят на образа на Доналд Тръмп.

Още преди да е излязла, тази книга провокира напрежение във Вашингтон. Поради огромния интерес издателството е отпечатало един милион екземпляра. Въпреки че едвам от през днешния ден е на пазара, тя към този момент е номер пет измежду най-продаваните за тази година.

Боб Удуърд е писал сериозни книги и за Джордж Буш, и за Барак Обама. Най-новият му труд обаче кара сегашната президентска администрация да настръхне.
Боб Удуърд: Хората, които работят за него, са обезпокоени, че той ще подпише документи или ще даде разпоредби в ущърб на националната или финансовата сигурност, както на страната, по този начин и на света.
За " Страх " създателят употребява отлични източници. В нея цитира чиновници на Белия дом, които дефинират шефа си като " глупак ". Боб Удуърд разказва " съветската спекулация " към избора на Доналд Тръмп като тъмна сянка над ръководството му. На това 45-тият президент на Съединени американски щати реагира предстоящо.
Доналд Тръмп, президент на Съединени американски щати: Разбира се, че Боб Удуърд лъже. А във връзка с книгата, тя е не значи нищо. Просто измислици.
За Доналд Тръмп и републиканската партия тази книга е още едно затруднение за идните междинни избори на 6 ноември.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР