Отново част от отбора на На кафе стана Никол Станкулова

...
Отново част от отбора на На кафе стана Никол Станкулова
Коментари Харесай

Никол Станкулова със завръщане в телевизията

Отново част от тима на " На кафе " стана Никол Станкулова след три години пауза, а някогашната кореспондентка на Гала -Зайнеб стартира да разяснява в " Преди обед "

Синоптичката бе непрекъсната част от екипа на Гала преди да забременее за повторно, като се сменяше със своята колежка и другарка Гери Малкоданска през седмица, а дружно с уговорката си в " На кафе " съобщаваше и прогнозата за времето. Малкоданска също реши да става майка и двете изчезнаха съвсем по едно и също време от предаването на Гала през 2021 година. В края на октомври същата година Станкулова роди втората си щерка Андреа. Днес тя още веднъж води прогнозата за времето, до момента в който Малкоданска към момента е в отпуск по майчинство, напомня Hotnews.bg.

За първи пък обаче Станкулова сяда до Гала и останалите панелисти след връщането си в Нова телевизия след второто майчинство. Гала от дълго време търси свежо попадение в екипа си. Мястото е вакантно, откакто Ромина Андонова се реалокира в „ Съдебен спор ”. Оттогава маса дами се пробваха да станат част от екипа на Гала.

И различен член на екипа на Гала се появи в ефир след дълго майчинство. Зейнеб Маджурова е седмичен коментатор в " Преди обед " по конкурентната bTV дружно с фокусника Дани от " Фермата ". Подобно на Малкоданска Маджурова, която бе кореспондентка на Гала, към момента е в майчинство, само че възнамерява да се върне през есента в малкия екран. Като каква към момента не е ясно, тъй като преди да роди двете си близначки през 2022 година, имаше своя графа в утринния блок.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР