Относно новата му жена, те обаче не влязоха в много

...
Относно новата му жена, те обаче не влязоха в много
Коментари Харесай

Родителите на Благо признаха защо са приели новата му

Относно новата му жена, те обаче не влязоха в доста пояснения, само че стана ясно, че за момента я одобряват. " С новата му жена Поли не се познаваме доста. Добро момиче е, само че още е дете. Харесваме в Полина това, че приема Хриси и не плюе по нея, за разлика от всички други. Всички други, без изключение “, натърти майката на футболиста Румяна Георгиева, като от думите й стана ясно, че очевидно Есмер Омерова и Златка Райкова не се долюбват с някогашната гимнастичка.

Реклама
„ Не разбрахме за какво приключи футболната си кариера. Жена му ли го накара, не знам... “ – сподели бащата на Джизъса, като индиректно упрекна Есмер за края на футболната кариера на сина си.

Реклама
„ С Есмер се обади и сподели – „ Мамо, аз ще се бракосъчетавам “, аз се пробвах да го убедя, само че не ни послуша “ – съобщи родителката на екс футболиста, а баща му добави, че в случай че не се бил разделил с Хриси, то животът му нямало да се развие по този начин, като визираше доста връзки на Джизъса. От късото изявление си пролича, че Румяна и Жоро откровено съжаляват, че животът на сина им е протекъл по този метод и хората имат неправилно мнение за наследника им. Личеше си, че ги боли от вицовете и подигравките по адрес на някогашния полузащитник.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР