Отношенията между САЩ и КНДР се променят по радикален начин

...
Отношенията между САЩ и КНДР се променят по радикален начин
Коментари Харесай

Тръмп: Отношенията с КНДР се променят радикално към по-добро


Отношенията сред Съединени американски щати и КНДР се трансформират по коренен метод към по-добро, съобщи американският президент Доналд Тръмп на взаимна конференция в Белия дом с немската канцлерка Ангела Меркел. В отговор на въпроса дали е беседвал с водача на КНДР Ким Чен Ун, президентът сподели: „ Не желая да разясня това, само че посред ни се сътвориха доста положителни работни връзки. Отношенията сред нашите страни по коренен метод се трансформират към по-добро “.

Никой не е заинтригуван от неприятни връзки с Русия, само че за различията с Москва би трябвало да се приказва намерено. Това съобщи немската канцлерка Ангела Меркел на взаимната конференция. „ Нито един човек не е заинтригуван да има неприятни връзки с Русия, само че там, където се появяват спорове и се правят такива неща, като да вземем за пример в Украйна, те би трябвало да се посочват с същинските им имена “, посочи Меркел. Тя добави, че е разискала с Тръмп политиката на Русия, нейната роля в Сирия, ситуацията в Украйна, а също вероятните последствия за Германия от американските наказания против Русия. Според нея нуклеарното съглашение с Иран не е задоволително, с цел да го възпре от основаването на нуклеарно оръжие. Меркел счита също, че би трябвало да се ограничи ролята на Иран в Сирия и Ливан.

Тя добави още, че решението за въвеждане от 1 май на мита върху стоманодобивната и алуминиева продукция на Европейски Съюз ще взима президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп. Меркел заяви, че е разискала тематиката със стопанина на Белия дом, само че не сподели нищо за съответни резултати. „ Решението ще бъде взето от президента “, означи канцлерката.

При посрещането на гостенката на парадния вход на Белия дом американският президент я разцелува.

/ТАСС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР