Отношенията между ръководството на Рома и Николо Дзаниоло са разрушени

...
Отношенията между ръководството на Рома и Николо Дзаниоло са разрушени
Коментари Харесай

Рома подсказа на Дзаниоло какво го чака

Отношенията сред управлението на Рома и Николо Дзаниоло са разрушени до степен, в която нито една от двете страни няма желание да прави взаимни отстъпки. Показателно е решението на “вълците ” от последните часове да откажат оферта от Лийдс за италианския национал. Предложението е било за наем до края на сезона и алтернатива и за откупуване против 30 млн. евро, само че от Рома изрично са го отхвърлили. 

Медиите в Италия са единомислещи, че шефовете на “джалоросите ” желаят да покажат на Дзанило, че не може да им извива ръцете. Нападателят съобщи, че повече няма да облече екипа на Рома и настоя да бъде продаден на Милан. Рома обаче одобри по-изгодна оферта от Борнемут (30 млн. евро плюс бонуси), която футболистът отхвърли. Сега пък клубът не се съгласи да го пусне в Лийдс. 
 Фенове на Рома оповестиха война на Дзаниоло, Моуриньо го отписа Фенове на Рома оповестиха война на Дзаниоло, Моуриньо го отписа
От Рома са споделили на Дзаниоло, че при никакви условия на него няма да се разчита. Съществува огромна възможност, в случай че не се стигне до трансфер, играчът да не запише формален мач до лятото на 2024 година, когато изтича договорът му. Босовете на клуба са наясно, че по този начин ще изгубят значително пари, само че държат да санкционират Дзаниоло за държанието му. 

Ръководителите на Рома ще са непреклонни и даже през лятото, когато нападателят ще навлезе в последната година от договора си, няма да одобряват по ниска оферта от тази на Борнемут, която Дзаниоло отхвърли. 

В същото време различен състезател на “вълците ” - Матиас Виня, мина в Борнемут. Уругваецът ще укрепи “черешките ” под насем до края на сезона, а по-късно може да бъде закупен за 15 млн. евро.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР