Отношенията между Брадли Купър и Джиджи Хадид, изглежда, минават на

...
Отношенията между Брадли Купър и Джиджи Хадид, изглежда, минават на
Коментари Харесай

Брадли Купър май ще се жени за Джиджи Хадид?

Отношенията сред Брадли Купър и Джиджи Хадид, наподобява, минават на ново, по-високо равнище. Звездите започнаха да се срещат през есента на 2023 година. и макар че не са коментирали публично романса си, взаимните им забежки приказват сами за себе си. Двойката беше засичана няколко пъти по време на сантиментални разходки и вечери.

Феновете на Брадли Купър подозират, че той има съществени планове и към този момент се готви да разгласи годежа си с Джиджи Хадид. В клюкарските уеб сайтове се появиха фотоси, които удостоверяват, че артистът е станал член на фамилията на моделката. Нека си напомним, че момичето от палестински генезис има много родственици. Нещо повече, холивудският ас даже стартира обичаната са майка си. Казват, че двете си допаднали незабавно.

Джиджи има щерка от музиканта Зейн Малик. Купър също има щерка от моделката Ирина Шейк.

Всичко това единствено удостоверява сериозността на желанията на Купър. Двете дами се срещнаха за първи път през януари след церемонията по връчването на премиите „ Златен глобус “, когато майката Глория се причисли към Купър и Джиджи на вечеря в Лос Анджелис. Както е известно, артистът заведе на церемонията не гаджето, а майка си. Родителката бе негова дама и на връчването на премиите „ Оскар “.

Източник „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР