Продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов, които преди години го

...
Продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов, които преди години го
Коментари Харесай

Иван и Андрей се ориентират към конкурентната Нова тв

Продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов, които преди години го изиграха, че се разкайват грубо, че са работили известно време за Нова тв, наподобява още веднъж са вперили поглед в тази посока. Тези дни стана ясно, че са дали точно на нея упования от години филм за Георги Аспарухов – Гунди, трансформирайки медията в собствен извънреден медиен сътрудник.

Това се случи, откакто от bTV им врътнаха кранчето за финансиране, спирайки съвсем всичките им планове. По всяка възможност двамата продуценти ще насочат активността си напълно към конкуренцията.

 

За пренасочването им от bTV към Нова тв имаше индикации още от преди повече от година, когато одобриха офертата да вършат спортно футболно шоу за един от каналите на медийната група. По това време към този момент се носеше мълвата, че от bTV имат намерение да спрат най-касовото им риалити – „ Фермата “, без да им оферират работа само че нови планове.

И друго предаване на компанията им „ Междинна станция “ – „ Размяна на съпруги “, е спряно от години, защото липсвали искащи за присъединяване в него.

 

Единствените задължения на Христов и Арнаудов в bTV все още, са сериалът „ Съни бийч “ и риалитито „ Бригада Нов дом “, което отнесе редица рецензии през новия сезон. И двата уговорката обаче към този момент са завършени и не е ясно дали ще бъдат поръчани нови сезони.

 

Продуцентите не могат да си разрешат да останат без работа, защото зад тила си имат голям екип, чието прехранване зависи от договорите им с малките екрани.

За тяхно благополучие Нова тв постоянно ска подготвени за нови хрумвания и нямат нищо срещу да работят отново с тях. Припомняме, че те даже към този момент прилапаха друга значима компания, която допреди няколко години снимаше единствено с bTV – тази на Евтим Милошев, който сега е министър на културата. Очевидно и отсега нататък ще продължат да наподобяват фрагменти от конкуренцията.

 

За момента двамата продуценти не престават работата си върху спортните стратегии и приготвят излизането на кино лентата по киноекраните, планувано за 18 октомври. Не е изключено обаче след легендата за Георги Аспарухов – „ Гунди – Легенда за любовта “, да снимат и сериал. За задачата ще им се наложи да намерят спонсори, защото мълвата носи, че малките екрани обмислят прекъсване на скъпите продукции и сериалите, поради намаляващите доходи от реклама.

 

Поради тази причина е по-вероятно Иван и Андрей да се насочат към риалититата с хора от народа. Наесен се чака нов сезон на позабравеното „ Биг Брадър “, само че за момента към момента не са планувани други риалитита, което значи, че в Нова тв се заформят много празни квадратчета, които ще би трябвало да се запълват.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР