Отминалата година безспорно беляза живота му, като го изправи и

...
Отминалата година безспорно беляза живота му, като го изправи и
Коментари Харесай

Нойзи проговори за ареста: Връхлетяха ме премазващ срам и празнота!

Отминалата година несъмнено беляза живота му, като го изправи и пред правораздаването. На 17 ноември той бе заловен да кара под въздействието на алкохол, а през март тази година подписа съглашение с прокуратурата. Днес Ивайло Цветков-Нойзи очевидно е поразмислил над перипетиите си в последните месеци, поради което съумя да се върне в предишното и да открехне повече завесата към престоя си в ареста.

По думите му както в ролята на правист, по този начин и в ролята на извършител добре схваща шанса, който е очакван в Закона. Спомня си студа, който царува в килията, и спускането на оловносивата заран, в която за пръв път в живота си е зад решетките. Осъзнава, че е направил нереална нелепост, а когато лежи на металната скамейка, студът като че ли се просмуква в костите му. Намира думи и за съкилийника си, който, като в някакъв комикс, е арестуван за кражба на бутилка водка, която пък седнал да изпие на тротоара пред магазина.

Свежата нотка, импортирана от сътрудника по килия, бързо се сменя в премазващ позор и осъзнаване от страна на журналиста, че в никакъв случай до този миг не е постъпвал по този начин, камо ли да се е сблъсквал със Закона. Нойзи споделя, че в оня миг е изпитвал безчовечен позор, в който даже не му се е мислело за личната му нелепост. Отдава грешката си на “моментен срив в разсъдъка ” вследствие на всекидневни стресови обстановки, които безусловно претрупват мозъка до степен да не може да взема рационални решения.

Автор: show.blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР