Отменят се всички ограничения, наложени в Москва във връзка с

...
Отменят се всички ограничения, наложени в Москва във връзка с
Коментари Харесай

Отмениха извънредния режим в Москва

Отменят се всички ограничавания, наложени в Москва по отношение на режима на антитерористичната интервенция. Това заяви в понеделник в канала си в Telegram кметът Сергей Собянин.

„ Премахваме всички ограничавания, свързани с въвеждането на режим на антитерористична интервенция “, написа Собянин.

Той добави, че на 1 юли ще се организира общоградска матура за столичните възпитаници.

„ Още един път благодаря на московчани за спокойствието и разбирането “, приключи кметът.

Режимът беше въведен в Москва, Московска област и Воронежска област на 24 юни. На места придвижването беше блокирано. Жителите и гостите на Москва бяха помолени да се въздържат от пътешестване из града, доколкото е допустимо. Всички авансово оповестени всеобщи прояви в столицата бяха анулирани.

В същото време Собянин прикани московчани да запазят успокоение и да се доверят на публични източници. По думите му в града са извършени антитерористични ограничения и е въведен спомагателен надзор по пътищата. Андрей Воробьов, губернаторът на района, осведоми за сходни ограничения в Московска област.

Както се оповестява в Министерството на превоза, междурегионалните рейсове от Москва на юг може да бъдат забавени и анулирани. Освен това беше прекратено придвижването на кораби по река Москва и беше лимитирана работата на речните кейове.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР