Отломки от свалени дронове са паднали върху новопостроен блок в

...
Отломки от свалени дронове са паднали върху новопостроен блок в
Коментари Харесай

Една жертва и двама ранени след руски удар по Одеса

" Отломки от свалени дронове са паднали върху новопостроен блок в Одеса, който още не е заселен с хора. Също по този начин дрон, свален във въздуха, падна върху вилни къщи в предградие на Одеса. Възникнал е пожар, който към този момент е сподавен ", осведоми губернаторът на Одеска област. 

 

По думите му вследствие на нападението е изгубил живота си 35-годишен мъж. Пострадали са двама души - жена на 37 година и момче на 17 година " Пострадалите са с голям брой рани, в приблизително тежко положение са и са признати в лечебно заведение, където им се оказва нужната помощ ", съобщи Кипер.

 

Основната офанзива с дронове бе против украинския черноморски град. В Одеса и района са свалени 12 дрона, оповестяват военните от силите за защита на Южна Украйна.

 

Българската общественост в Одеска област е трета по бройка и наброява над 150 000 души съгласно формалното броене в Украйна през 2001 година В град Одеса живеят близо 60 хиляди българи. Най-голямото плътно българско население е концентрирано в Болградски, Измаилски и Белгородднестровски регион.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР