Отложиха Славия - Лудогорец по молба на "орлите" Да, в

...
Отложиха Славия - Лудогорец по молба на "орлите" Да, в
Коментари Харесай

Икоко: Изкарах хубави години в България, но не пожелах да подновя договора си с Лудогорец

 Отложиха Славия - Лудогорец по молба на Отложиха Славия - Лудогорец по молба на "орлите "
" Да, сега съм без тим, откакто не пожелах да възобновя контракта си с Лудогорец. И все пак изкарах хубави години в България, в които станахме три пъти първенец на страната, спечелихме две Суперкупи и всяка година играехме в групите на Лига Европа. Когато пристигна моментът да приема ново предизвикателство, няма да се двоумя и секунда.

В момента се възползвам от свободното си време, с цел да го посветя на фамилията си и двете си дребни деца. Навърших възраст, на която не желая да се притеснявам с нелепости. Станах доста по-осъзнат футболист. Не ме тормози това, че нямам тим, в противен случай, приготвят се самичък благодарение на кондиционен треньор ", споделя десният бранител.

" Подписах с ПСЖ като халф, само че още на 14 години треньорът Седрик Катеноа ме опитва като десен бек и остана удовлетворен от показаното от мен. Вече 15 години играя на този пост и мога да оценя еволюцията му. Вече би трябвало да сме доста по-офанзивни на тази позиция, въпреки че всичко зависи от дилемите, сложени от треньора.

Статистиците означават, че крайните бранители бележат към този момент доста повече голова и дават асистенции. Тази гражданска война желае и тактическа акомодация, с цел да сме положителни със и без топка. Трябва да ди образован, с цел да намериш положителни баланс, изключително в модерната в последно време система ", добави Икоко.

Той разкрива, че ще бъде признателен постоянно на Пари Сен Жермен, където са го научили да ненавижда загубата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР