Отлична оценка от 5.70 постави старши треньорът на младежкия национален

...
Отлична оценка от 5.70 постави старши треньорът на младежкия национален
Коментари Харесай

Отлична оценка за младежките национали за подготовката на Белмекен

Отлична оценка от 5.70 сложи старши треньорът на младежкия народен тим по бокс Борислав Бояджиев за подготовката на възпитаниците му на Белмекен. Тимът е там от седмица, като експертът е извънредно удовлетворен от старанието, което влагат боксьорите в тренировките.

" Поставям оценка от 5.70. Не е цялостно 6, тъй като желая тези 30 стотни да са мотивация за още по-големи старания ", изясни Бояджиев.

Той разкри, че досега националите са минали към 120 километра единствено в кросове.

" Сутрин тичаме по 10 километра, като от на следващия ден ще ги понижим на 8. Не желая да ги претрупвам, виждам сърдечният им темп да не надвишава 160-170 удара. След това работим за мощ, а вечер за техника. Няма да познаят момчетата, когато лагерът завърши. Отдавна не съм упражнявал толкоз добър колектив. Треньорският екип също е извънреден ", сподели Бояджиев.

Той приказва и за лагера на отбора в Украйна.

" Този лагер беше потребен, с цел да се видят момчетата на какво равнище са. Играха със мощни боксьори, което ги стимулира да се вложат в подготовката си ", сподели експертът.

Лагерът на Белмекен завършва на 22 септември, а още същия ден младежите се насочат към Петрич за присъединяване на държавното състезание. На високопланинската спортна база треньорите Борислав Бояджиев, Младен Сталев и Пейчо Багдатов приготвят Шакир Стоянов (категория до 49 кг), Ясен Радев (52 кг), 56-килограмовите Радослав Росенов, Николай Маринов и Красимир Джуров, Румен Руменов (63 кг), Емирджан Мехмед (69 кг), Уилям Чолов (75 кг), Георги Петков (81 кг) и Златин Илчев (над 91 кг).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР