Отличителна черта на Moto g51 5G е 6,8-инчовият FHD+ дисплей

...
Коментари Харесай

Moto g51 5G – отлично съотношение цена/качество


Отличителна линия на Moto g51 5G е 6,8-инчовият FHD+ екран с периодичност 120 Hz
(снимка: Motorola / A1 България)

Новият смарт телефон Moto g51 5G към този момент е наличен на българския пазар. Моделът с чудесно съответствие цена /качество се предлага в комплект с безжични слушалки от A България и е съчетаем с 5G ULTRA мрежата на оператора.

Moto g51 5G идва с удобен 6,8-инчов FHD+ Max Vision екран с периодичност на освежаване 120 Hz – една от най-високите в този клас смарт телефони – и тройна камера. Екранът възпроизвежда ярки цветове и детайлна картина, която е извънредно плавна, с помощта на бързото освежаване на екрана.

Селфи камерата на има резолюция 13 MP, а главната камера е тройна – 50MP датчик с бленда f/1.8, 8MP с ултраширокоъгълен обектив и 2MP за макро фрагменти. По този метод моделът предлага ясни фотоси с наситени цветове даже и при слаба светлина.

Основната камера на новия Moto g51 5G е тройна – 50MP + 8MP + 2MP
(снимка: Motorola / A1 България)

Смартфонът разполага с батерия с потенциал 5000 mAh, което е повече от задоволително за един ден интензивна приложимост на устройството. Моделът поддържа бързо зареждане 10 W и технология TurboPower 30.

Moto g51 5G може да работи в 5G ULTRA мрежата на A1, с помощта на модерния си чипсет Snapdragon 480 Plus. Той се добавя от 4GB RAM и 64GB непрекъсната памет за предпазване, която може да се разшири посредством карта с потенциал до 512 GB.

Наличието на документ IP52 значи, че смарт телефонът е предпазен от разливане или леко изпръскване с вода посредством водоотблъскващо покритие на корпуса. Сред другите по-интересни характерности на модела са жакът за слушалки и поддръжката на NFC за заплащания и други безконтактни преводи.

Новият Moto g51 5G е съчетаем с 5G ULTRA мрежата на А1 България
(снимка: Motorola / A1 България)

А1 България предлага с тарифен проект Unlimited Ultra, който дава достъп до цялостните благоприятни условия на мрежите от пето потомство. Цените стартират от 7,50 лв. на месец за интервал от две години или 149,99 лв. в брой. Смартфонът се доставя в комплект с безжични слушалки ttec SoundBeat+, без значение дали са го поръчали онлайн или в магазин на А1.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР