Отличието се връчва за значими бизнес постижения Дискордиа, един от лидерите

...
Отличието се връчва за значими бизнес
постижения Дискордиа, един от лидерите
Коментари Харесай

Дискордиа спечели престижната награда „True Leaders“ за втора поредна година

Отличието се връчва за значими бизнес постижения

Дискордиа, един от водачите в транспортно-логистичните услуги в България и Европа, за втора поредна година е „ True Leader “. Наградата отличава водещите компании в България, които имат значими бизнес достижения. Дискордиа е единственият представител на транспортния отрасъл с отличие от конкурса. Инициативата се провежда от ICAP България, част от ICAP Group.

Дискордиа заслужи премията „ True Leader “ благодарение на отличните си резултати в няколко съществени посоки, които се разглеждат при определянето на победителите в състезанието – висока доходност, нарастване на екипа, кредитна стабилност и водеща позиция в бранша на дейност.

Отличието от името на Дискордиа получи Димитър Секулов, шеф „ Собствен транспорт “, по време на стилна церемония, на която участваха повече от 200 мениджъри на водещи български и международни компании, както и представители на търговски камари и браншови организации.

„ Тази премия е следващото самопризнание за нашата компания. В същото време е и огромна мотивация да продължаваме да се развиваме и да внедряваме иновативни решения и процеси в транспортния бранш. Зад това отличие стои усърдната работа на целия ни екип. Плановете ни са и занапред да влагаме в най-новите технологии и да слагаме най-високите стандарти в бизнеса “, разяснява Христо Христов, изпълнителен шеф на Дискордиа.

Последната година бе изключително сполучлива за Дискордиа. Компанията означи впечатляващ растеж и запази лидерската си позиция в бранша. Дискордиа съумя да разрасне екипа си до значимите 1120 чиновници и да обнови и разшири офисите си както в България, така и в Украйна и Румъния. Компанията увеличи собствения си авто флот със 160 автомобила, като възнамерява да добави още 240 през идната година.

*Източник: Дискордиа
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР