Отлъчените депутати от парламентарната група на Възраждане остават в парламента

...
Отлъчените депутати от парламентарната група на Възраждане остават в парламента
Коментари Харесай

Отлюспените депутати от "Възраждане" остават в парламента като независими

Отлъчените депутати от парламентарната група на " Възраждане " остават в Народното събрание като самостоятелни народни представители и дадоха поръчка да бъдат градивна съпротива. Те, дружно с отлъчените общински съветници, към момента са част от партията и ще изчакат да бъдат публично изключени от нея.
 
Дотук се стигна поради гласовете на " Възраждане ", дадени в поддръжка на краткотрайния ръководител на Столичния общински съвет Цветомир Петров. Изключените отхвърлиха изказванията, че са получили финансови облаги и приканиха прокуратурата да направи инспекция.
 
" Аз не съм чувал нито за стотици хиляди, нито за милиони. Считам, че е редно прокуратурата да се самосезира и да изиска пояснение. Разбира се, може и ние да пуснем сигнал по този въпрос - кой дава, защо дава и на кого дава и в каква скица се случват тези неща ", сподели самостоятелният към този момент народен представител Николай Дренчев.
 
" Този двоен критерий се следи в цялата страна. Навсякъде другаде се гласоподава по същия метод, само че тук в София ние ядосахме вожда с това, че на нас ни беше казано: " Вие ще гласувате деструктивно. Общинският съвет не би трябвало да работи. Ние би трябвало да доведем нещата до избори ". Затова ние взехме единственото вярно решение – общинският съвет да проработи в името на благоденствието и чистотата на София ", добави общинският консултант Красимир Гълъбов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР