Откровена, неподправена и държаща на думата си - такава бе

...
Откровена, неподправена и държаща на думата си - такава бе
Коментари Харесай

Мони Зенгинер от Ергенът по-откровена от всякога: Бях същинско наказание за родителите си...

Откровена, неподправена и държаща на думата си - такава бе Мони Зенгинер в " Еергенът " за наслада, или не на своите съмишленички. Твърда в позицията си и с грубо успокоение Мони призна намерено пред всички, че е взела присъединяване в предаването точно, с цел да стане известна. 

А откакто пусна, което безусловно съкруши недоброжелателките й, Мони открехна и вратата на персоналния си живот, и по-точно на връзките с родителите си.

А ето и какво е откровението на самата Мони: " Чрез визитката си желаех да дам на хората това, което те чакаха да видят. Представих се за високомерна, меркантилна и повърхностна кукла, с цел да могат ясно да видят контраста, когато им покажа същинската Мони. Това бе целенасочена моя тактика ", отсече хубавицата пред " Уикенд ".

Но Мони споделя и друго, неподозирано за множеството си почитатели: " Била съм извънредно погрешно дете, същинско наказване за моите родители. Била съм и доста любопитна, напряко досадна. Мама ми е казвала, че съм ѝ задавала по 10 въпроса в минута... Не разбирам за какво това, че съм си направила естетични корекции в ученическа възраст, пробуди осъдителност, имайки поради какъв брой доста младежи вършат доста по-вредни, рискови и деструктивни неща. Не съм направила нищо, което да се отрази отрицателно на психическото или физическото ми здраве. Израснала съм в семейство, в което сме обсъждали всяко значимо решение. Родителите ми постоянно са уважавали моите избори и са ме подкрепяли ", споделя танцьорката, горда с това, което е.

И може би това в действителност е най-важното - да бъдеш в мир със себе си...
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР