Откриха змия в в общите части на кооперацията в София.

...
Откриха змия в в общите части на кооперацията в София.
Коментари Харесай

Откриха змия в столичен блок

Откриха змия в в общите елементи на кооперацията в София. Вече денонощие институциите отхвърлят да отговорят на сигналите за помощ.

След като хората се чудеха какво да вършат със змията, смелчаци я заловиха и в този момент я държат в кашон в мазето.

Живеещите в блока, който се вамира в квартал " Гео Милев ", откриват навита змия на парапета сред етажите.

Двама съседи съумяват да заловен змията и да я приберат в кашон. Веднага се обаждат на професионалния домоуправител, който се грижи за входа.

Александър споделя, че евентуално змията е влезнала във входа до момента в който вратата е била отворена поради разчистване. Домоуправителят към този момент денонощие прави обезверени опити да се свърже с институция, която да я прибере. Звънял е на 112, Столична община, Гражданска отбрана, в това число и неправителствени екоорганизации.

И какъв е отговорът на всички?

" Че не е тяхна работа. "

,,Надяваме се някой да пристигна да поеме отговорност за това животно. Да го прибере или изнесе. "

До момента само от Столичния зоопарк са показали предпочитание да се погрижат, само че единствено при изискване, че някой им донесе змията. Доброволци от входа обаче към този момент не се намират. Затова влечугото е прибрано в кашон в мазето, запечатан с тиксо. Някои от живеещите в блока схванаха едвам през днешния ден, че във входа има натрапен посетител.

Каква ще бъде ориста на змията остава неразбираемо. Засега единственото решение на домоуправителя и хората от входа е тя да остане, затворена в кашон.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР