Откриха коктейл от наркотици в кръвта на 29-годишния шофьор, който

...
Откриха коктейл от наркотици в кръвта на 29-годишния шофьор, който
Коментари Харесай

Откриха коктейл от наркотици в кръвта на 29-годишния шофьор, убил жена в Сливен


Откриха коктейл от опиати в кръвта на 29-годишния водач, който умъртви жена покрай пешеходна пътека в Сливен. След случая той избягал и скрил колата в сервиз, само че по-късно е арестуван за 72 часа

Малко след 7:30 ч. сутринта 70-годишната жена потегля с другарка на пазар. На метри от пешеходна пътека е пометена от лек автомобил.

“Те са били две дами, едната не е тръгнала, останала е на тротоара. Другата е тръгнала да пресича, лидерът е направил опит да избегне, само че я закачил с дясната страна на автомобила и е умряла “, съобщи инсп. Стефан Стефанов от ОДМВР-Сливен.

Шофьорът бяга в опит да скрие следите. Сваля номерата и скрива колата в автосервиз в края на града. Отива на работа, където е арестуван.

“Тестван е с техническо средство, при което е било открито съществуването на наркотични субстанции - амфетамин, метамфетамин и канабис “, сподели Веселин Гангалов, областен прокурор на Сливен.

В квартала на жертвата настояват, че всекидневно пресичат в риск.

Задържаният е водач от 10 години. Има пет акта - някои от тях за предизвикателство на ПТП с висока скорост, и 12 санкции.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР