Откраднато куче се завърна при стонаните си след близо 13

...
Откраднато куче се завърна при стонаните си след близо 13
Коментари Харесай

Откраднато куче се върна у дома след близо 13 години СНИМКИ

Откраднато куче се завърна при стонаните си след близо 13 години. Историята е от Англия, а за нея оповестява Metro.

През 2010 година Лиз Едриж, която живее в графство Хардфордшир, купила пале на име Миси. Тя подарила кученцето на своя наследник за рождения му ден. Само година по-късно Миси била открадната, а търсенето ѝ не довело до резултат.

Семейството не се отчаяло, а траяло издирването цели 8 години, преди да го прекратят. Те решили, че повече в никакъв случай няма да видят домашния си любим.

Обаче на 15 ноември тази година англичанин разкрил възрастно кученце. То се лутало по улиците на града. Животното било заведено на ветеринар, а по-късно било остановено, че това е изчезналата от над 10 години Миси.

Не липсвали и компликации. В чипа на животното били данните на развъдника, от който било купено. Но стопаните били открити по документите и кучето се завърнало вкъщи.



Ветеринарите, които я прегледали, стигнали до извода, че дълго време е била употребена за разплод. Това обяснявало и тежкото положение, в което била открита.

Специалистите подозират, че кучето било гледано в неприятни условия, а когато към този момент Миси не можела да бъде употребявано за заплождане била изхвърлена. Подозира се, че е и бита.

Въпреки премеждията Миси към този момент се радва на изгубения си дом, където е обградена от грижи. “Надявам се да схваща, че е вкъщи и е в сигурност ”, споделя британката.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР