Отказването от фосилните горива и атомната енергетика постави Европа в

...
Отказването от фосилните горива и атомната енергетика постави Европа в
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: „Зелената сделка“ простреля европейската енергетиката в главата

Отказването от фосилните горива и атомната енергетика сложи Европа в тежката взаимозависимост от външни снабдители, написа в своя  профил съпредседателят и български представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки.

Тази промишленост щеше за малко да бъде унищожена от розовозелените талибани в Брюксел – безспорни безумци, които даже в обстановка, в която войната е в Европа и би трябвало сила, и би трябвало ток, те не престават със своята самоубийствена антииндустриална лобистка политика, написа още Джамбазки.

Цялата тази химера, че можем да разчитаме на слънчеви панели и вятърни мелници продължава да бъде лайтмотив на тези фантазьори, които ни оферират да не се къпем и да понижим използването на електрическа енергия, безапелационен е съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация и добавя:

Е, резултатите са налице. Бизнеси на прага на оцеляването и хора с непостижими сметки за ток. „ Зелената договорка “ унищожава стопанските системи ни и ни слага в положение на зависимости, по тази причина би трябвало час по-скоро да бъде отхвърлена.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР