Откакто Семейство Симпсън дебютира по Fox през 1989 г., сценаристите

...
Откакто Семейство Симпсън дебютира по Fox през 1989 г., сценаристите
Коментари Харесай

Семейство Симпсън отново предрекоха бъдещето СНИМКА

Откакто " Семейство Симпсън " дебютира по Fox през 1989 година, сценаристите на известната анимационна комедия са известни с това, че постоянно предсказват бъдещето. Изобразяването на избрани случки от действителния живот, които са се случили преди този момент в епизод на дългогодишното телевизионно шоу, се е трансформирало в съществена характерност на " Семейство Симпсън " и почитателите бързо ги разпознават и показват, което води до дълги полемики в онлайн пространството, написа fakti.bg.

Сега се оказва, че сценаристите може би са го създали още веднъж. Новото " предсказване " идва в фрагмент от сериала от 2015 година е отразен надпис " Тръмп 2024 " с Хоумър Симпсън в сцената, който препраща към действителната обстановка, когато Доналд Тръмп разгласи, че ще се кандидатира за президент на Съединени американски щати на изборите през 2024 година, съобщи " Giant Freaking Robot ", представен от БГНЕС.

Снимка на въпросната сцена, озаглавена " Trumptastic Voyage ", която беше качена през 2015 година в YouTube, си проправи път до Twitter посредством Ал Джийн. Джийн е сценарист на " Семейство Симпсън " и разгласява фотографията в обществените мрежи, с цел да подчертае по какъв начин сценаристите на сериала са склонни да предсказват какво в действителност ще се случи с високопоставени звезди и политици, участващи в сериала.

С оповестяването на Доналд Тръмп, че ще се кандидатира за президент за трети път в политическата си кариера, наподобява, че " Семейство Симпсън " имат още една премия към пояса си с предсказания на случки, които се появяват в сериала, преди да се случат в действителността.
 Семейство Симпсън още веднъж предсказаха бъдещето (СНИМКА) - 2 Кадър: YouTube   Най-известният случай, в който " Семейство Симпсън " предсказва бъдещето, е в епизода от сезон 11, озаглавен " Барт в бъдещето ". В епизода Лиса Симпсън е президент на Съединените щати и загатва за бюджетен проблем, който е наследила от президента Тръмп - леко мигане към неговата първа кандидатура на президентските избори през 2016 година, когато в последна сметка той победи Хилъри Клинтън. По това време, когато се излъчва през март 2000 година, епизодът е шегаджийски, само че 16 години по-късно, когато Доналд Тръмп фактически се кандидатира за президент и печели, той още веднъж придобива известност.  
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР