Откакто обяви пускането на документален филм за живота си Шаная

...
Откакто обяви пускането на документален филм за живота си Шаная
Коментари Харесай

Шаная Туейн остана само по шапка и ботуши

Откакто разгласи стартирането на документален филм за живота си Шаная Туейн няма спирка. Not Just A Girl към този момент е реалност, а наподобява изпълнителката е подготвила още изненади за феновете си.
 Шаная Туейн, Not Just A Girl и документалният филм за певицата
Колко смела може да бъде Шаная Туейн

Разбираме от кино лентата за живота й Not Just A Girl

Дълго време Шаная изчезна от медийното полезрение и остави почитателите си в незнание къде е обичаната им кънтри певица. В реалност животът ѝ през последните години я изправя пред редица провокации - тя даже губи желанието си да пее. Днес Шаная Туейн се завръща по-силна и щастлива от всеки път.

През 2011 година намира още веднъж любовта в лицето на сегашния ѝ брачен партньор Фредерик Тибо, който я поддържа и възпламенява още веднъж искрицата в нея. Изпълнителката към този момент освен желае да бъде на сцената, само че и подхваща смели стъпки в тази посока.

Шаная пусна първата си нова ария от пет години насам - " Waking Up Dreaming ". А за обложката на сингъла театралничи... гола, прикривайки интимните си места само с каубойска шапка. Типично в нейн жанр - тя носи цветни ботуши с остри върхове, написа Page Six.

" Концепцията за тази фотография е персонално моя. Свалих си сутиена и ризата, която завързах към кръста си ", изяснява тя пред The ​​Sun. По този метод изпълнителката решително показва, че се усеща комфортно в личната си кожа и " съм просто себе си ".

Въпреки това Шаная Туейн отговоря на отрицателните реакции на хората, които подлагат на критика разкриването на плът след избрана възраст. " Трябва да си мощен. Никога не се нервирам на критиците. Не можеш да угодиш на всички, това е обикновено ", счита тя.

Но и ние няма смисъл да им обръщаме внимание, съдейки по хилядите лайкове и мнения на фотографията, която изпълнителката разгласява в профила си в Instagram предишния понеделник, 19 септември. Тогава тя за първи път разкри за стартирането на новото си парче. На фрагмента тя още веднъж театралничи без горнище, със смъкната риза, закривайки ханша си и с следващите островърхи ботуши на ток.

Песента " Waking Up Dreaming " се появява откакто Туейн изненадващо се качи на сцената на Coachella през април, изумявайки публиката с осъществяване на Man! I Feel Like A Woman, дружно с Хари Стайлс.
 Шаная Туейн, Фредерик Тибо и събитията, които я образуват като персона
Какво се случва с Шаная Туейн

И кои са най-важните моменти в живота й

Шаная Туейн също работи върху биографичен филм и загатна за основаването на мюзикъл.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР