Откакто Бритни Спиърс разкри най-мрачните моменти от живота си в

...
Откакто Бритни Спиърс разкри най-мрачните моменти от живота си в
Коментари Харесай

Искри между бивши: Бритни Спиърс отговори на провокация на Джъстин Тимбърлейк

Откакто Бритни Спиърс разкри най-мрачните моменти от живота си в своята автобиографична книга „ Жената в мен “, хиляди нейни фенове започнаха да разясняват какъв брой жестоки са били медиите и нейните близки към нея през годините.

Едно от най-шокиращите самопризнания на поп принцесата беше, че се е наложило да направи аборт под натиска на някогашния си другар Джъстин Тимбърлейк.

 Бритни Спиърс Джъстин Тимбърлейк Getty

В книгата си Бритни разсъждава още какъв брой зле се е отнесъл той с нея при раздялата им и по какъв начин е намеквал за невярност от нейна страна, пропускайки своите лични провинения.

Тогава доста хора приканиха Джъстин да се извини по някакъв метод на някогашната си другарка за отношението , което е имал към нея.

Е, неотдавна той сякаш изрази мнението си по въпроса. Но несъмнено не по метода, по който някои почитатели на Бритни се надяваха.

Вчера в интернет се появи видео на Тимбърлейк от концерта му в Ню Йорк, в което той споделя: „ Бих желал да употребявам опцията да се извиня на... безусловно никого, по дяволите. “
Justin Timberlake seemingly shades Britney Spears while performing tonight in NYC
Това изявление незабавно бе разтълкувано като безапелационен отвод на Джъстин да се извини за каквото и да било на своята някогашна.

Малко преди този концерт, Бритни Спиърс похвали новите песни на Тимбърлейк „ Selfish “ и „ Sanctified “, като в същото време се извини за част от написаното в записките си от 2023 година „ Жената в мен “, пишейки: „ Искам да се извиня за някои от нещата, за които писах в моята книга. Ако съм обидилa някого от хората, на които откровено държа, надълбоко скърбя. “

 Бритни Спиърс Джъстин Тимбърлейк Getty

Сега обаче тя наподобява е решила да отвърне на провокацията на Джъстин Тимбърлейк и написа в Instagram:

„ Казаха ми, че някой приказва гадости за мен по улиците!!! Искаш ли да пренесем въпроса в съда или ще се прибереш плачейки при майка си, както направи последния път??? Не скърбя!!! "

В записките си Спиърс разказва в детайли несполучливия си романс с Тимбърлейк, разкривайки за първи път, че е забременяла от него и е направила мъчителен и рисков аборт вкъщи. Двамата бяха златната двойка в шоубизнеса от 1999 до 2002 година

 Бритни Спиърс Джъстин Тимбърлейк Getty

Вследствие на нейните самопризнания, армията от почитатели на Бритни отмъсти на новия сингъл на Джъстин, „ Selfish “, избутвайки нейната ария със същото заглавие от 2011 година до върха на класациите.

Как държанието на Бритни евентуално е скандализирало гостите и управата на влиятелен хотел, можете да разберете от видеото от " На кафе " горе.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook  , последвайте ни в Instagram  , намерете ни в TikTok  .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР