Откакто Анджелина Джоли обяви, че първото ѝ навлизане в модата

...
Откакто Анджелина Джоли обяви, че първото ѝ навлизане в модата
Коментари Харесай

Рокля тип “слип” и наметало от кадифе: Как изглежда новата модна марка на Анджелина Atelier Jolie

Откакто Анджелина Джоли разгласи, че първото ѝ нахлуване в модата ще бъде с обичаната френска фешън марка Chloé, почитателите чакат със спотаен мирис да видят какви тъкмо визии ще произлязат от това съдействие. Сега разполагаме сняколко фотоси от партньорството, което свързва присъщия за Джоли най-малък и обикновен жанр с женственото ДНК на Chloé и уговорката ѝ към околната среда.

Снимка: COURESY CHLOÃ

Снимка: COURESY CHLOÃ

" Съчетавайки плавни, женствени силуети с изящни материи, сбирката, фокусирана върху вечерните дрехи, има непреходна прелест, която служи на по-дълбока цел: отбелязване на достоверните връзки сред дамите ", се споделя в прессъобщение от Chloé. В известието се показва също, че сбирката на Джоли включва синтетичнии естествени материи като органична коприна и органически креп де шин, както и сертифицирана вълна.

Снимка:ZOë GHERTNER

Снимка:ZOë GHERTNER

Освен това сбирката се състои от най-малко 80% материали с по-ниско влияние, което я слага на челно място пред всички други марки, които вършат крачка напред в региона на екологията. Друг метод, по който партньорството сред Chloé и Atelier Jolie се отличава от другите устойчиви ограничения, е потреблението на специфични индустриални партньорства. Колекцията притегли занаятчии от Akanjo, обществено дружество на Световната организация за обективна търговия (СОС), основано в Мадагаскар, което образова и предизвиква занаятчии, и парижкото La Fabrique Nomade, което упорства за професионално включване на занаятчии бежанци и мигранти.

Първите визии на марката включват трагично черно кадифено покривало и елегантна бяла рокля, направена от микрокоприна. Екипът на Джоли също по този начин ремиксира класики на Chloé като ризата с лавалиер. Разбира се, оферират се и аксесоари.

Снимка:COURTESY

Снимка:COURTESY

Джоли даде обещание, че всички доходи от това съдействие ще бъдат върнати в индустриалния цикъл и ще бъдат основани стажове за бежанци и други едва показани групи в Atelier Jolie. Колекцията ще бъде налична за извършване на покупки в бутиците на Chloé и на през януари 2024 година

Снимка:COURTESY

Снимка:COURTESY

Снимка:COURTESY

Преди това Джоли описа по какъв начин щерка ѝ Захара я е въодушевила да добави повече цветове в сбирката си, с цел да отрази по-добре тена на кожата на клиентите си. Въпросното произведение е нейната " запазена марка - рокля вид " слип ". Джоли изясни, че когато е пазарувала с щерка си, е осъзнала, че цялата фешън промишленост към момента има да извърви дълъг път, с цел да бъде по-приобщаваща към цвета на кожата.

" Очевидно е, че като бяла жена в никакъв случай не съм имала такова прекарване.Никога не ми е минавало през мозъка, до момента в който не отидохме дружно на шопинг и не видях, че има толкоз доста неща за усъвършенстване ", сподели Джоли пред Vogue.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР