Откъде накъде Радев ще коментира управлението, властта. Партиите са спечелили

...
Откъде накъде Радев ще коментира управлението, властта. Партиите са спечелили
Коментари Харесай

Борисов: Радев не дава доверие, за го сваля

Откъде накъде Радев ще разяснява ръководството, властта. Партиите са спечелили изборите по легален метод. Явно че има проблем с прокуратурата, от които ние сме дистанцирани извънредно. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов в коментар на обръщението на президента Румен Редов от по-рано през днешния ден. Държавният глава разгласи, че смъква доверието си от държавното управление.

ВИЖ ОЩЕ: Президентът смъкна доверието си от кабинета

Президентът упреква държавното управление, че се е сложило в услуга е на други страни, желае да изгоним дипломати, оплака се министър председателят. Той подсети, че сутринта Румен Радев е имал потребност от помощта на икономическия министър Емил Караниколов, а единствено част по късно към този момент е изразил недоверието си в кабинета. „ Явно нещо се е случило за 1 час “, заподозря Бойко Борисов.

Според него президентът Радев не се явява обединител на нацията, тъй като неговата кандидатура за президентския пост, както и всичките му дейности са подкрепяни единствено Българска социалистическа партия.

Проблемът на Радев не е с държавното управление, а с други институции. Той не ни дава доверието, с цел да го смъква. Доверието го дава българският народ по време на избори, изрично съобщи министър председателят.

Очаквайте още детайлности.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР