Отиваме на тези избори с намерение да спечелим доверието на

...
Отиваме на тези избори с намерение да спечелим доверието на
Коментари Харесай

„Възраждане“: Искаме да имаме мнозинство, за да можем да управляваме самостоятелно

Отиваме на тези избори с желание да спечелим доверието на българския народ, да можем да достигнем до повече хора и те да схванат, че в Народното събрание има политическа партия, която извършва своите задължения. Това разяснява пред публицисти Цончо Ганев от " Възраждане ", откакто се записаха в Централната изборна комисия (ЦИК) за присъединяване в идния предварителен парламентарен избор на 2 април . Внесените подписи са 4182.

По думите на Ганев никой не може да отхвърли, че " Възр а ждане " пази с каузи поетите по време на акция задължения към гласоподавателите. Искаме да имаме болшинство, с цел да можем да управляваме независимо, уточни той.

На въпрос дали чака да бъде формирано държавно управление в идващия парламент отговори, че това ще реши българският народ на изборите. Той означи, че в 48-ото Народно събрание е имало евроатлантическо болшинство от шест партии, само че те не са съумели да създадат държавно управление. Дали ще има в този момент кабинет, зависи дали евроатлантическото болшинство още веднъж ще направи някоя " срамна коалиция " ,  както беше в по-предишния парламент, където видяхте Българска социалистическа партия дружно с " Демократична България " и " Продължаваме Промяната ", в този момент няма да е учудващо, в случай че отидат и с ГЕРБ , добави представителят на " Възраждане ".
 Възраждане ЦИК БГНЕС
Цончо Ганев уточни, че в предходния и в по-предишния парламент са били канени на всички диалози за държавно управление, обещавани са им постове, само че от партията не са в Народното събрание самоцелно поради постовете. Те упорстват за съответни политики - България да не влиза в еврозоната, за което са събрани досега над 250 хиляди подписа за референдум, прекъсване износа на оръжие за Украйна и унищожаване на американските бази в България. От " Възраждане " не са съгласни и да се дават пари за нови атомни реактора.

Във връзка с последните наказания по отношение на български жители по закона " Магнитски " Ганев счита, че за следващ път, като страна, сме унижени. Те демонстрират и, че нямаме право да имаме лично правораздаване, акцентира политикът. Хората, които попадат в листата, и съгласно нас би трябвало да бъдат съдени и наказани, само че от български съд, уверен е Цончо Ганев. Какво дава този лист - виждате какво се случва с Пеевски, Божков, какво от това, че някой ще попадне в този лист, желаят единствено да ни унижат, коментира  той.

Към момента за присъединяване в предварителния избор на 2 април са се записали седем партии и една коалиция.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР