„Отиваме на избори! Това е резултат от безотговорността“, каза пред

...
„Отиваме на избори! Това е резултат от безотговорността“, каза пред
Коментари Харесай

Христо Иванов се просна пред Кирил Петков: Отиваме на избори! Ще предложим на ПП да се явим заедно

„ Отиваме на избори! Това е резултат от безотговорността “, сподели пред съпредседател на Демократична България (ДБ). Ще предложим на Политическа партия да се явим дружно, добави той.

„ Не знам по какъв начин ще бъде извадена България от това, което се случва. Нищо не можа да накара българската система да се отрезви “, сподели Христо Иванов.

Съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов окачестви като некомпетентност на политическата ни реалност неуспеха на третия финален мандат за сформиране на държавно управление:

" Това е следващата демонстрация на безспорната некомпетентност, политическа, и тъй че не съм сюрпризиран, само че това не ме прави по-малко угрижен за това по какъв начин тази страна ще може да бъде управляема пред лицето на най-сериозните провокации на нашата генерация. Аз не виждам задоволително уплашени хора в българския политически живот. Виждам хора, които считат, че може да се занимават със личните си страсти, със личните си комплекси, с някакви тежки дребнотемия, само че не виждам задоволително стреснати хора от това какво се случва със света към нас и с България ".

Пред публицисти в Народното събрание Христо Иванов разгласи, че ще създадат предложение към " Продължаваме промяната " за общо явяване на предварителните избори.

Христо Иванов разяснява КЕВР и протичащото се с регулатора. „ Ако има воля за някакво решение, би било разумно да се решат проблемите “, посочи той.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР