Отиваме на Бузлуджа с чувство за добре свършена работа, бяхме

...
Отиваме на Бузлуджа с чувство за добре свършена работа, бяхме
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Отиваме на Бузлуджа с чувство за добре свършена работа

Отиваме на Бузлуджа с възприятие за добре свършена работа, бяхме диалогични, събрахме на една маса сътрудниците, които не си говореха седмици наред, предложихме 79 закона на Народно събрание, подходихме рационално и умно. Това съобщи в " Панорама " водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

По думите ѝ през последната 1 година Българска социалистическа партия се е трансформирала - от партия, с която никой не е желал да беседва, са се трансформирали в единствената партия, която може да приказва с всички.

" И го направихме, водени от разбирането, че за България предстоят тежки месеци, за всяко семейство предстоят тествания през зимата ", сподели Нинова.

Тя добави, че се е основала изкуствена нервност да се върне незабавно мандатът. Не са нарушили Конституцията и на милиметър. Миналата година са държали мандата 11 дни, с молби от всички страни да не се бърза с връщането. Сега е държан 10 дни.

Отчете, че връзката в обединението не е била добра. Даде образец - научавали са от медиите за някои решения на " Продължаваме промяната ", които не са били комуникирани с сътрудниците преди този момент.

Нинова сподели още, че от левицата постоянно са имали ясна позиция по водещи тематики - Северна Македония, опълчването на гоненето на съветските дипломати.

Стабилизирана е стопанската система, в условия на рецесия, обезпечени са пари за обществена политика. 22 милиарда лв. обществен бюджет е положително достижение, сподели Нинова.

Тя прикани да се възобновят диалозите с " Газпром " за обновяване на газовите доставки, споделям го от името на българската промишленост, съобщи Нинова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР