Отивам да работя на четвъртия етаж в Съдебната палата. Това

...
Отивам да работя на четвъртия етаж в Съдебната палата. Това
Коментари Харесай

Сарафов: Още днес ще предложа подмяната на всички заместник-главни прокурори

Отивам да работя на четвъртия етаж в Съдебната палата. Това съобщи определеният за изпълняващ длъжността основен прокурор Борислав Сарафов  Борислав Сарафов Борислав Сарафов е роден на 16 август 1969 година в София.   През 1987 година приключва 27 ЕСПУ „ Акад. пред публицисти. 

Тези, които подчинаха прокуратурата в персоналния си интерес или в този на би трябвало да намерят своето място и предопределение другаде. Прокуратурата не може да продължава по този начи, като една капсулирана, самовъзпроизвеждаща се система, която работи в интерес или на основния прокурор. Очаквам поддръжка от министъра на правораздаването, сподели още и.д. основен прокурор.

Още през днешния ден ще предложа подмяната на всички зам.-главни прокурори. Те демонстрираха своята персонална обвързаност към, включиетлно във връзка с тези практики, коуто битуват в прокуратурата. Не смятам, че сегашните зам.-главни прокурори могат да бъдат отделени от Гешев. След като той не е част от прокуратурата, те не могат да останат и да извършват длъжността си, уточни Сарафов.

По думите му прокуратурата би трябвало да се почисти освен от неприятни практики, само че и от тези, които ги основават. " Не може господин Гешев да го няма, само че да останат „ Гешевчетата по места ”, както ги наричате медиите. Тоест тези, които подчиниха прокуратурата в полза на някогашния основен прокурор или на своя персонален интерес, би трябвало да намерят интереса си другаде.Очаквам поддръжка от министъра на правораздаването ", безапелационен е Сарафов. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР