Отидох на протестите, защото всичко стана прекалено, всичко стана като

...
Отидох на протестите, защото всичко стана прекалено, всичко стана като
Коментари Харесай

Майка на загинало в катастрофа дете: Хората не заслужават да бъдат смазани като червеи на пътя

" Отидох на митингите, тъй като всичко стана прекомерно, всичко стана като на война и всеки ден умират хора, които не заслужават да бъдат смазани като червеи на пътя, тъй като царува безвластие, за което сме виновни безусловно всички ", това съобщи пред bTV Яна Алексиева, която е учител във Факултета по математика към СУ и която през януари тази година губи щерка си Александра в драматичен случай с рейс.

„ Подобна болежка не се претърпява. Празнотата и дупката пораства с всеки минал ден, с всяка вечер, когато очакваш вратата ти да се отвори и детето ти да се прибере от учебно заведение, тя не се отваря и то не се прибира “, добави тя.

Според специалиста в в Държавната организация " Безопасност на придвижването по пътищата " Росен Рапчев това е безусловно систематичен проблем.

„ Последните години изменихме ценностните си системи. Не може да си разрешаваме децата ни да се гордеят, че правят някакви неправилни работи. Още от най-малка детска възраст имат експанзия, която по-късно се явява в цялото общество “, сподели още той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР