Отговорността за кризата в Перник няма да бъде размита с

...
Отговорността за кризата в Перник няма да бъде размита с
Коментари Харесай

Паргов: БСП-София ще подкрепи всяко разумно решение за перничани

Отговорността за рецесията в Перник няма да бъде размита с това софтуерно решение, което е краткотрайно, за поддържане на водния режим. Това сподели пред публицисти ръководителят на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов по отношение на водната рецесия в Перник, представен от „ Фокус “.

„ Ние сме подготвени и събота, и неделя да заседаваме, в случай че се наложи. Ако кметът на София е подготвен с отчета на база предлагането на Министерски съвет, ние можем да заседаваме и в неделя, това не е проблем за нас. Така или другояче, от Българска социалистическа партия, пък и всички сътрудници, ще подкрепим всяко рационално решение и в символ на взаимност ще помогнем на перничани. Стига това да не вреди на софиянци. Разбира се, с едно изискване, че отговорността за рецесията в Перник няма да бъде размита с това софтуерно решение, което е краткотрайно, за поддържане на водния режим ", сподели още Паргов.

Методи Лалов от „ Демократична България “ сподели, че упорстват, че с цел да вземат осведомено решение, би трябвало да получат документи и да получат обосновка. „ Заявката, че рецесията постанова да се работи по друг метод, не значи да слушаме единствено приказки. Причината за това е власт, която не се оправя с ръководството на страната, в това число с решаването на рецесии, които сами са провокирали “, добави той.

Председателят на Комисията по стопанска система и благосъстоятелност Николай Стойнев сподели, че в Комисията в понеделник са разискали всички елементи много в детайли и чакат на Министерски съвет да бъде отправено такова предложение. Той добави, че са сложили и изискване - да бъде обезпечена водата за софиянци.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР