Отговорът на вицепремиера Валери Симеонов към министърката на туризма Николина

...
Отговорът на вицепремиера Валери Симеонов към министърката на туризма Николина
Коментари Харесай

Симеонов отвръща на удара: Ангелкова подготвяла продажба на 20 дка плаж

Отговорът на вицепремиера Валери Симеонов към министърката на туризма Николина Ангелкова не закъсня, откакто тя оспори версията, че нощни заведения в Слънчев бряг са противозаконни и би трябвало да бъдат отстранени.

Малко след присъединяване на Ангелкова в утринния блок на Нова тв Симеонов извади нов коз с неофициална информация и я разгласява в профила си във фейсбук. Според данните, изнесени от вицепремиера, министърката на туризма е поискала документално от районното министерство 20 дка плаж - изключителна държавна благосъстоятелност - да бъдат прекатегоризирани като частна държавна благосъстоятелност.

" Така нормално се приготвя продажбата на държавни имоти ", твърди Симеонов.

По думите му става дума за пясъчни терени към хотели на председателката на Съюза на притежателите в Слънчев бляг Елена Иванова и за асфалтирания път до хотел " Оазис " на плажа в курорта. Това е скандалният хотел, издигнат съвсем в морето, който нашумя наскоро.

Симеонов напомня, че през предходната година след негови сигнали противозаконни обекти, свързани с Иванова, са били отстранени, а самата тя е била измежду защитничките на шумните заведения в Слънчев бряг по време на акциите против мощната музика, водени още веднъж персонално от него.

Ето и цялостният отговор на вицепремиера Симеонов:
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР