Отговор на този въпрос ни дава блогът оpenparliament.net, който публикува

...
Отговор на този въпрос ни дава блогът оpenparliament.net, който публикува
Коментари Харесай

Каква е най-скъпата кола, собственост на български депутат?

Отговор на този въпрос ни дава блогът оpenparliament.net, който разгласява данни от данъчните заявления на новоизбраните депутати в 47-ото национално заседание. Общо 164 от актуалните депутати са показали, че имат 219 транспортни средства. Според тези данни най-скъпата кола на роден народен представител е на представителя от ГЕРБ Гюнай Хюсмен. Иначе депутатите избират главно марката Mercedes Benz.
`Каква

Що се отнася до въпросният народен представител от ГЕРБ, съгласно общодостъпните данни в wikipedia излиза наяве, че Гюнай Хюсмен Хюсмен е български политик и някогашен регионален шеф на Разград. Стартира професионалната си кариера през 1993 година като секретар на Общинската поземлена комисия в гр. Исперих. От октомври 1994 година до октомври 1995 година е шеф на „ Караджа-ФАГ “ ООД, Исперих. Кмет е на община Исперих от 1995 до 1999 година От 1999 година до 2011 година е поредно управител и шеф на „ Караджа-ФАГ “ ООД. Председател е на Общински съвет Исперих от 2011 до 2014 година
`Каква

Та, съгласно данните от данъчните заявления Гюнай Хюсмен е притежател на пет автомобила, най-скъпият от които е най-наточената трансформация (предлагана у нас) от новата S-Klasse на Mercedes Benz. Става дума за едно от топ осъществяванията S 580 4МATIC. Лимузината е добита от народния представител през 2021 година за сумата от 319 300 лева Повече за автомобила, можете да прочетете в нашето .
`Каква

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР