Отдавна е депозиран отказът ми от имунитет. Така че тази

...
Отдавна е депозиран отказът ми от имунитет. Така че тази
Коментари Харесай

Нинова не е на себе си! Борисов я похвали за оръжието: Факт е голямо количество! Как е прикривано обаче…

„ Отдавна е подаден отводът ми от имунитет. Така че тази дъвка да спрат да я дъвчат. Вчера го изпратих на Росен Желязков и през днешния ден сутринта го е завел “. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание, откакто през вчерашния ден от Българска социалистическа партия го упрекнаха, че още не се е отказал от имунитета си макар поръчката за това в сряда.
Борисов описа, че с помощта на това, че ГЕРБ са водили процеса за правосъдната промяна, преди два дни е паднало още едно от изискванията за Шенген.
„ Лидерството беше на ГЕРБ и с помощта на това се случи. В предходните парламенти не се случи. Така че е имало смисъл да създадем държавно управление и некоалиционно болшинство. Идването на президента Зеленски се случи въз основата на компромис, който ние направихме да отстъпим нашия мандат, премиерското място, с цел да се сътвори държавно управление. Иначе такова посещаване нямаше да има “, сподели още Борисов.
Той благодари на сътрудниците си от ГЕРБ Делян Добрев и Христо Гаджев за работата им в комисиите през последните дни и изясни, че с помощта на тях е била формирана декларацията за поддръжка на Украйна в НАТО. Благодари и на Мария Габриел за работата ѝ.
„ Г-н Денков, когато похвали държавното управление на Кирил Петков и Асен Василев, пропусна вицепремиера Корнелия Нинова. Защото от вчерашните ми диалози и на четири очи с президента Зеленски и с външния министър и останалите сътрудници разбрах, че ние през тези години сме изнасяли голямо количество оръжия. Как е прикривано, най-вероятно през комисионерите, оставям на интелигентността на българските жители. Факт, че тогава е изнасяно голямо количество оръжие. Не непосредствено за Украйна, с медиатори, това, което е най-голямата им компетентност. И в действителност през вчерашния ден това, което стана, е, че елиминирахме медиаторите “, разяснява Борисов.
„ Беше много занимателно, настроението беше доста хубаво и фактически с Кирил Петков бяхме дружно. И точно преглъщайки и его, и по какъв начин го нарека – самовлюбеност, показахме, че дружно можем да реализираме триумф “, описа Борисов за вчерашната среща с президента на Украйна, на която участваха и управленията на партиите в Народно събрание, без „ Възраждане “ и Българска социалистическа партия.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР