Отчаяните времена изискват нестандартни решения и тук побеждават най-пресметливите. Британец в

...
Отчаяните времена изискват нестандартни решения и тук побеждават най-пресметливите. Британец в
Коментари Харесай

Мъж се маскирал на храст, за да се разходи по улиците

 Мъж се маскирал на шубрак, с цел да се разноски по улиците

Отчаяните времена изискват ексцентрични решения и тук побеждават най-пресметливите. 

Британец в костюм на шубрак се разхожда из уиците по време на карантина и даже съумява да си купи артикули. Но изгежда полицията до момента не е забелязала нищо, а и за застраховка той си има два компаньона – ходещи торби за отпадък.

Николас Мюри и приятелката му Мадлин Мей Дейвси от град Стивънидж, по време на карантината се намират у дома. Но те не скучаят, тъй като в съседство живее същински весеяк и занаятчия на маскировката.

Мъжът се се облича в камуфлажен боен костюм, имитиращ шубрак с гъста зеленина, и върви на разходка съвсем всеки ден, а от време на време даже носи торба с хранителни артикули със себе си.

Първа забелязала мъжа в костюм Мадлин, която следила аеята през прозореца си. Съседът се промъквал сред къщите, излизайки от своя двор спешния излаз.

Той спазвал всички защитни ограничения, като същински боен, придвижвайки се на къси пробежки  и замръзвайки на място в опити да се слее с околната среда.

Заслужава да му отдадем дължимото, тъй като от време на време в действителност е просто неосезаем. По този метод мъжът хукнал в незнайна посока, напускайки своя квартал.

Мей Дейвис споделил видеото със странния комшия на своята страница в TikTok, смятайки, че в никакъв случай към този момент няма да види сходно нещо. Но мъжът се появил в маскировъчния си костюм и на другия ден.

Но този път не бил самичък. Заедно с него от двора побегнали още двама незнайни – правилно, тяхната дегизировка към този момент не била толкоз виртузона, само че въпреки всичко разрешавала да се слива с градския антураж – те носели черни полиетиленови торбички за отпадък.

Мадлин и Николас гледат с комизъм на държанието на съседа си и не го винят за нарушение на самоизолирането – съгласно тях в този момент хората имат потребност повече от всеки път да се заредят с положително въодушевление и сходни чудаци са единствено за положително.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР