Отборите от Серия А може да започнат да тренират на

...
Отборите от Серия А може да започнат да тренират на
Коментари Харесай

Отборите в Италия започват тренировки на 4 май

Отборите от Серия А може да стартират да упражняват на 4 май, твърди " Гадзета дело Спорт ". Те ще последват образеца на отборите от Бундеслигата, като първо ще вършат занимания на дребни групи и последователно ще се върнат към естествени тренировки.

Според изданието има три разновидността като дати за обновяване на шампионата - 24 май, 31 май и 7 юни. Шест седмици и половина са планувани за довеждане докрай на шампионата, от който остават 13 кръга. Това значи, Серия А е допустимо да завърши първоначално или средата на юли.

Juventus players are continuing to train from home, in constant contact with Sarri, technical staff and trainers who send daily work schedules to the players. On field training has been blocked until April 13 but the date may be extended. [CT] pic.twitter.com/OlpWk8HVXw
— Muhammad Rabiu (@Mrahmadne) April 6, 2020
ФИФА през вчерашния ден разгласи, че изтичащите контракти на играчите могат да се удължат до довеждане докрай на шампионата в избрана страна. Проблем обаче ще има с някои от играчите, които се прибраха в родните си страни. При завръщането си в Италия те ще бъдат под карантина 14 дни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР