Отборите на Ювентус и Специя играят при в двубой от

...
Отборите на Ювентус и Специя играят при в двубой от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ювентус 1:0 Специя, начало на втората част

Отборите на Ювентус и Специя играят при в дуел от 28-ия кръг на италианската Серия А. Алваро Мората откри резултата в 21-ата минута.

„ Биаконерите “ заемат четвъртата позиция преди този мач с 50 точки, до момента в който гостите са 16-и с 26 пункта, с четири повече от рисковата зона.

Българският национал Петко Христов започва дуела от аварийна пейка.

/ /

„ Биаконерите “ стартираха срещата с масиран напън, който обаче не докара до нещо в действителност рисково пред вратата на Иван Проведел в първите минути. Само при една обстановка с Алваро Мората се наложи вратарят на гостите да се намесва, откакто улови удар на испанеца.

Първата действителна голова опция пристигна в 18-ата минута, когато Хуан Куадрадо направи превъзходен пробив в наказателното поле отдясно и комбинира с Артур, който стреля мощно, само че Проведел се намеси по отличен метод и избави.

Три минути по-късно обаче италианският пазач сгреши при свое изчистване, което разреши на Юве да провежда рискова контраофанзива. Душан Влахович, Мануел Локатели и Мората разиграха чудесно, а по-късно испанецът стреля по земя и откри резултата – 1:0. Това беше първи гол за нападателя от 18 декември насам.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР