Отборите на Верона и Милан играят при резултат 1:1 на

...
Отборите на Верона и Милан играят при резултат 1:1 на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Верона - Милан 1:1, отменен гол за гостите

Отборите на Верона и Милан играят при резултат 1:1 на “Маркантонио Бентегоди” в последния дуел от неделната стратегия на 36-ия кръг в Серия "А ". Давиде Фараони откри в 38-а минута. Сандро Тонали изравни в последната секунда на първата част.

В осмата минута Тео Ернандес насочи отдалечен удар, който се оказа неакуратен. В 12-ата минута Симеоне също стреля от отдалеченост, с цел да прати топката в ръцете на Майк Менян.

В 16-а минута гостите си помислиха, че поведоха. Сандро Тонали означи, само че след преразглеждане от ВАР попадението беше анулирано поради засада. В 19-а минута Давиде Калабрия тества Монтипо, само че той се оправи.

В 21-та минута Рафаел Леао се строполи в наказателното поле, само че съдията не беше заинтригуван. Натискът на "росонерите " обаче ставаше все по-могъщ. В 27-а минута Раде Крунич опитва от отдалеченост, само че надалеч от истината.

В 35-а минута гостите демонстрираха активизация и съумяха да стигнат до състояние. Джовани Симеоне излезе на стрелкова позиция, само че ударът му мина около вратата на Менян.

Активизацията даде резултат в 38-а минута. Дарко Лазович качи топката на главата на Фараони, който не пропусна на съвсем празна врата за 1:0. Секунда преди края на полувремето Сандро Тонали този път съумя да означи, възползвайки се от асистенция на Рафаел Леао.

Верона - Милан 1:1

1:0 - Давиде Фараони (38)

1:1 - Сандро Тонали (45+3)

Ето и съставите на двата отбора:

Верона: Монтипо, Чечерини, Гюнтер, Касале, Фараони, Тамезе, Илич, Лазович, Барак, Капрари, Симеоне;

Милан : Менян, Калабрия, Калюлю, Томори, Ернандес, Кесие, Тонали, Салемакерс, Крунич, Леао, Жиру;
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР